Tips zoenen op de eerste date

Het is altijd een ongemakkelijk moment. Je komt aan het einde van de eerste date en je weet niet goed wat je moet doen. Je wilt zoenen, maar wilt de ander dat ook? Het was een leuke date. Je denkt dat de aantrekkingskracht wederzijds is, maar is dat ook zo? Je wordt opeens nerveus en voor je het weet is het hele moment vervlogen en ben je al op weg naar huis zonder gezoend te hebben.

Dat moet afgelopen zijn. Lees hier de beste tips die te maken hebben met zoenen op de eerste date.

Zoenen Tip 1:

Praktisch gezien zijn er enkele dingen die er in ieder geval voor zorgen dat jij je meer op je gemak voelt. De voorbereiding zeg maar. Om te beginnen zorg je voor een frisse mond. Neem kauwgom of gebruik een mondspray. Hou het droog. Niemand houdt van hele natte tongzoenen. Ben actief met het tongzoenen bezig, maar het hoeft geen wasmachine verhaal te zijn en je hoeft de ander ook niet meteen te bespringen.

Zoenen Tip 2:

Raak de ander aan tijdens de date. Op die manier ben je al dichter in de buurt en is de stap naar het zoenen een stuk kleiner. Je weet ook precies of de ander interesse heeft of niet naar aanleiding van de reactie op jouw aanraking. Subtiele aanrakingen die je steeds wat langer kunt laten duren. Bijvoorbeeld een arm vastpakken als jullie allebei moeten lachen. Of even over een hand strijken.

Zoenen Tip 3:

Wacht tot je op een rustig plekje bent. Niet iedereen wordt graag bekeken en de afgang is minder groot mocht er onverhoopt toch geen interesse zijn. Je kunt jezelf ook wat beter laten gaan, waardoor de zoen waarschijnlijk veel intenser en dus beter zal zijn. Het moment zal ook veel intiemer zijn wanneer er niet te veel andere mensen om je heen zijn.

Zoenen Tip 4:

Hoe je iemand zoent, is een beetje afhankelijk van de vibe waar jullie in zitten. Lief en teder of passievol en intens. Uitdagend en ondeugend of voorzichtig en aftastend. Dat is dus iets wat je moet aanvoelen of inzetten. Je kunt ook een bepaalde sfeer creƫren natuurlijk. Welk moment het ook is en hoe je het ook doet, doe het met volle overtuiging.

Zoenen Tip 5:

Vergeet niet dat de ander waarschijnlijk net zo nerveus is als jij. Die nervositeit maakt het ook moeilijker om een bepaald moment te kiezen. Doordat je nerveus bent, voel je het misschien wat minder goed aan. Gelukkig zijn er ook waarneembare momenten dat je er voor kunt kiezen om de ander te zoenen. Bijvoorbeeld wanneer jullie net uit een lachbui komen of als jullie elkaar toch al net iets te lang in de ogen keken. Kom je er echt niet uit, dan kun je het altijd nog gewoon vragen.

Soms kun je het beter laten om te zoenen op de eerste date, maar in de meeste gevallen willen singles zoenen na een eerste date. Zeker als het leuk en gezellig was. Gewoon die stoute schoenen aantrekken en een poging wagen. Het is ook helemaal geen schande om een blauwtje te lopen en je kunt beter spijt hebben van wat je gedaan hebt dan van wat je gelaten hebt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *