Datingtips voor mannen

Wat doe je wel en wat doe je juist niet op een eerste date? Voor sommige mannen is dat nogal eens onduidelijk. Terwijl een goede voorbereiding het halve werk is en een geslaagde date voor iedereen mogelijk is. Ontdek hier hoe jij een succesvol afspraakje voor elkaar krijgt als man zijnde.

Groeten bij de eerste ontmoeting

Veel mannen zijn nerveus en onzeker bij de eerste ontmoeting. En dat terwijl vrouwen juist vallen op zelfverzekerde en kalme mannen. Een kan een flinke stap zijn, maar als het je goed afgaat dan zorgt het wel ook meteen voor de juiste sfeer. In Nederland zoenen we elkaar drie keer bij een ontmoeting. Toon een beetje ballen en laat bij de laatste van die drie je lippen over haar lippen gaan. Het hoeft niet meteen een intense tongzoen te zijn, maar een vluchtig kusje op de lippen laat haar niet alleen zien dat je lef hebt, maar ze weet ook meteen zeker dat ze bij jou in de smaak valt.

Hoffelijkheid is niet dood

Ook al is het tegenwoordig ver te zoeken, probeer toch hoffelijk te zijn. Je kunt beter een beetje te hoffelijk zijn, dan dat ze na de date bij zichzelf denkt dat het allemaal wel wat meer had gekund. Houd de deur even open, neem haar jas aan, schuif die stoel aan. Het kost je niks buiten wat moeite, maar je zult merken dat je haar zeker voor je wint.

Ongemakkelijke gespreksonderwerpen

Ja, je wilt elkaar beter leren kennen. Nee, dat hoeft niet allemaal meteen op de eerste date. Vermijd ongemakkelijke gespreksonderwerpen zoals je ex, of haar ex, vervelende vrienden, het zwarte schaap in de familie, financiƫle problemen, politieke voorkeuren. Houd het positief en luchtig en probeer de leukere facetten aan elkaar eerst te onderzoeken.

Wel of niet zoenen?

Het was een hele leuke date en je weet nu niet wat je moet doen. Zoenen of niet? Je hebt wel het idee dat ze jou leuk vindt, maar het idee van een kus maakt je nerveus. Wat als ze het niet wilt en de leuke date dan verpest is? Vraag het gewoon. In het ergste geval zegt ze dat ze het niet wilt en dan weet jij meteen waar je staat. Achteraf ontdekken dat je een zoenkans gemist hebt, is vele malen erger.

Verwennerij

Alle vrouwen houden er van om verwend te worden. Dat hoeft echter geen kapitalen te kosten. Een bloemetje dat je zelf geplukt hebt, zal meer gewaardeerd worden dan een volle bos dure rozen. Een picknick in het bos is romantischer dan een duur diner in een overvol restaurant. Verwennerij hoeft niet duur te zijn, het hoeft alleen maar te laten zien dat je aan haar hebt gedacht.

Vrouwen zijn niet zo moeilijk als het lijkt. Ze vragen gewoon veel aandacht en dat kost energie. Door een beetje extra energie in je afspraakje te steken, zal je date zeker geslaagd zijn.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *