Liza test datingsites

Reviews zijn belangrijk om de betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van datingwebsites te kunnen vergelijken. Een belangrijk onderdeel daarvan is het daadwerkelijke gebruik van de datingsite. Liza is 34 jaar oud en meldde zich aan bij verschillende dating en sexdating websites.

Hoe was het om je bij de verschillende websites aan te melden?

“Ik moet zeggen dat dat erg spannend was. Ik werd er best wel onzeker van. Zoals een goede profieltekst bedenken bijvoorbeeld. Die kun je gelukkig op meerdere websites tegelijk gebruiken, dus als je daar één keer tijd in steekt, kun je dezelfde tekst meerdere malen gebruiken.”

“Ik vond het ook moeilijk om foto’s te kiezen. Waar sta je nu echt leuk op en wat wil je wel en niet van jezelf laten zien. Ik heb vooral foto’s gekozen waar ik met een glimlach op sta. En in verschillende situaties. Met vrienden en in andere sociale gelegenheden. Mijn profiel is eigenlijk op de verschillende datingsites hetzelfde.”

Welke datingsites zijn je favorieten?

“Dat is een lastige vraag. Ik heb bijvoorbeeld op Seksbuddy.nl hele fijne contacten op gedaan. Dus daar klets ik ook graag mee. Maar op Datingbord.nl had ik het snelste een spannende date geregeld. En de leukste gast kwam ik tegen op Datingbord.nl. Het is dus lastig om een keuze te maken. Ik ben bij allemaal ook nog aangemeld.”

“Ik heb ook op andere sites rondgekeken. Bij Gaybuddy heb ik me aangemeld en na het rondkijken ook mijn profiel weer verwijderd, natuurlijk. Het kwam allemaal heel positief over moet ik zeggen en ik kan me voorstellen dat het de ontmoetingsplek voor mannen online wordt genoemd.”

“Om goed te kunnen oordelen over een website is een lidmaatschap nodig en dus heb ik me ook aangemeld bij 50Liefde.nl en 50Pluspartner.nl. Hier heb ik me wel afgemeld omdat ik geen 50-plus ben, maar ik heb er wel enkele leuke contacten aan overgehouden. Mensen waar ik zo nu en dan een gezellig praatje mee maak.”

Waarom heb je deze websites gekozen?

“Ik had me bij veel verschillende websites aangemeld, maar deze sites komen het meest betrouwbaar over, zijn erg gebruikersvriendelijk en ik heb er de leukste contacten opgedaan. Per website verschilde het een beetje hoe snel het ging, maar dat vind ik onbelangrijk. Het fijne van online daten is dat je iemand goed kunt leren kennen voor de date. Ik denk dat ik daarom ook nog geen mislukte date heb gehad.”

“Ik raad iedereen aan zich gewoon aan te melden op de verschillende dating websites. Qupid is een hele leuke ‘normale’ datingsite om te beginnen en eens uit te proberen hoe het online daten je bevalt voor je de stap zet op zoek te gaan naar een seksdating website.”

Gaan we nog meer van jou horen?

“Dat is wel de bedoeling. Ik kan niet wachten om mijn ervaringen te delen. Ondertussen is het leuk als mensen zich ook aanmelden op de verschillende sites zodat we tegelijkertijd dit avontuur kunnen ervaren.”

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *