Wat is seksting

Je leert online andere mensen kennen op seksdating websites en de gesprekken zullen dan snel overgaan op seksting. Je bent immers allebei op zoek naar een seksdate. Het is van belang dat jullie ontdekken of jullie op seksueel gebied een klik hebben. Seksting kan heel erg spannend en opwindend zijn. Je ontdekt van elkaar hoe je elkaar kunt verwennen en het dient dan ook als een pikant voorspel dat het hoofd en lichaam op hol kan doen slaan.

Wat is seksting precies?

Je verstuurt pikante berichtjes, ondeugende foto’s en spannende filmpjes naar elkaar om de ander op te winden terwijl diegene, of allebei, masturbeert op wat gestuurd wordt. Veel mensen vinden het opwindend om pikante foto’s van zichzelf te versturen. Meestal begint het met onschuldige vragen die al snel over kunnen gaan in het delen van de meest wilde fantasietjes.

Vooral mannen hebben nogal de neiging om snel van start te gaan en plat te communiceren, terwijl vrouwen eerst de persoon achter de man willen leren kennen om vervolgens te ontdekken welke seksuele raakvlakken ze hebben. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Kort door de bocht bespreken wat je wel en wat je niet wilt of elkaar teasen en plagen en elkaar op die manier niet alleen beter leren kennen, maar ook opwinden.

De gevaren van seksting

Menigeen is het angstzweet al uitgebroken nadat ze in een geile bui een al te pikante selfie naar een onbekend persoon verstuurden en zich daarna beseften dat ze herkenbaar op die foto stonden. Let er dus op dat wanneer je berichtjes met foto’s of video’s verstuurt, dat je geen foto’s meestuurt waar jij voor bekenden herkenbaar op staat.

Let ook op de achtergrond van de foto. Je zult net zien dat er op de achtergrond iets te zien is waarmee iemand persoonlijke informatie kan achterhalen.

Je kunt jezelf ook een beetje verliezen in seksting en misschien wel over dingen fantaseren die je niet in het echt waar zou maken. Wanneer het dan op een seksdate aankomt, kan dit jou tegenhouden om de date door te zetten. Ongemakkelijk omdat je denkt verwachtingen gecreƫerd te hebben waarvan jij niet weet of je ze waar wilt maken.

De voordelen van seksting

Je weet al wat je op de date te wachten staat. Bespreek goed door wat jij er van verwacht en wat de ander precies wilt. Zo voorkomen jullie beiden teleurstellingen. Dankzij het seksting heb je ruimte om een en ander te bespreken wat face-to-face misschien minder gemakkelijk is. Wanneer je dan niet bij elkaar blijkt te passen, dan verspil je er ook niet veel moeite meer aan. Je wilt immers een spetterende seksdate en dankzij het seksting kom je er ook achter of de seksuele klik is wat jij zoekt.

Je weet ook al hoe je elkaar kunt verwennen, dus dit betekent dat de eerste keer minder ongemakkelijk is. Je dient evengoed op elkaars ademhaling, gezichtsuitdrukking en lichaamstaal in het echt te letten, maar je weet in ieder geval al wat de ander lekker vindt.

Het grootste voordeel is nog wel dat je een spannende en opwindende tijd hebt, tijdens de kennismaking. Dit maakt een ontmoeting ook makkelijker. En werkt het niet? Dan ga je door met je andere online sekscontacten.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *